Ervaringen van clienten

Door de jaren heen heb ik cliënten met uiteenlopende klachten behandeld bij mijn praktijk in Bussum. Hieronder lees je enkele ervaringen.

“Ïk kwam voor het stoppen met roken en had vreselijke pijn in mijn schouder. Na 6 weken was ik pijnvrij en kon mijn schouder weer omhoog doen. In had ernaast ook fysiotherapie maar voor mijn gevoel hebben de naalden van de acupunctuur voor 95 procent bijgedragen aan mijn herstel. Na 1 jaar rook ik nog steeds niet! Anneke was mijn redding en 1 keer in de twee maanden kom ik nog voor een behandeling om het grote herstel vast te houden.”
Anna

“I came to see Anneke after struggling with my fertility. I had side effects from fertility medication and felt depressed. After one session I noticed a big difference in how I felt and after 3 sessions I became pregnant. Anneke also gave me tips on how to de-stress and what kinds of foods to eat. I am so greatful for her help and support, I would reccomend her to anyone!”
Courtney

“Ik was thuis niet te genieten en ik last van woede aanvallen. Ik was wat sceptisch ten aanzien van acupunctuur bij aanvang. Na 2 behandelingen was ik al veel rustiger in mijn hoofd en de gesprekken om mijn leefstijl te verandering hebben veel rust in mijn leven gebracht. Mijn vrouw en kinderen waren weer blij met me nu ik een groot gedeelte van de stress kon loslaten.”
Edward

“Tijdens mijn burn out kreeg ik met acupunctuur veel meer energie. Na 5 behandelingen acupunctuur hoefde ik nog maar 1/6 van de hoeveelheid maagzuurremmers te gebruiken! Aanvullend heb ik ook een kruiden formule gekregen. Gelukkig in poedervorm, een moderne variant van Chinese kruiden.”
Mohamed

“Toen ik bij Anneke startte met acupunctuur droeg ik een brace voor mijn enkel. Na 2 behandelingen kon de brace af en had weer energie voor tien! Anneke verwacht wel dat je veranderingen aanbrengt in je levensstijl. De behandeling is inclusief coaching. Deze is oplossingsgericht en niet dogmatisch!”
José

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag!